Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Maak dan snel een vrijblijvende afspraak!

Als je deelneemt aan de Grote Leidsche Rijn Taxatiedag komen wij als makelaar/taxateur van Blauwe Eik Makelaardij op zaterdag 10 december bij jou langs voor een gratis waardebepaling* van jouw huis. Vul het contactformulier in of stuur ons een email met jouw gegevens. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen voor meer toelichting/uitleg op 030-8893330.

Aanmelden

Toelichting:

Voor een zo nauwkeurig mogelijke waardebepaling vragen wij vooraf de kadastrale gegevens op en doen wij onderzoek naar transacties van relatief goed vergelijkbare woningen in de buurt. Op de dag zelf lopen we samen een kritische ronde en meten het huis netjes voor je in. We geven onze ogen goed de kost voor een goede indruk van de staat van de woning. Ongetwijfeld zijn er een aantal vragen die we aan je willen stellen (welk onderhoud gepleegd, nog verbeteringen gerealiseerd, energiebesparende maatregelen doorgevoerd).

Wellicht hebben we direct de resultaten voor jou in kaart, maar het kan ook zijn dat we deze een paar dagen later met je delen. Ons bezoek duurt slechts 30 tot 45 minuten. Maak snel een afspraak met ons taxatieteam, het aantal plaatsen is beperkt!

Mocht je concreet een officieel gevalideerd taxatierapport willen ontvangen, dan werken wij dit natuurlijk graag voor je uit. Je ontvangt dan in het kader van deze actiedag € 200,= (incl. BTW) korting voor het opstellen van een taxatierapport, geschikt voor bank en/of hypotheekverstrekker.

Eerst op zoek naar een nieuwe woning?

Ook kunnen we dan jouw zoekwensen omtrent een nieuwe woning gelijk bespreken. In dat geval plannen we iets meer tijd in om dieper op jouw behoeften in te gaan. Je kunt ons ook vragen, eventueel in combinatie met een verkoopopdracht, als NVM Aankoopmakelaar. Alles kan en alles is mogelijk, geef gerust jouw wensen aan.

Heb je naar aanleiding van de Grote Leidsche Rijn Taxatiedag vragen met betrekking tot jouw hypotheek of ben je benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van een verbouwing of de aankoop van een nieuwe woning? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur Rutger Niewerth van VOEP – Hypotheken & Verzekeringen. Email: rutger@voep.nl Telefoonnummer: 06-15128108. Onze financiële “rots in de branding”, gepokt en gemazeld in de financiële wereld. Altijd bereid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

* Dit betreft een vrijblijvende waardebepaling van de woning. Het is uitdrukkelijk geen taxatierapport, waardeverklaring of andersoortig waardedocument. De afspraak is bedoeld om de eigenaar vrijblijvend inzicht te geven in de actuele waarde van de woning.