Van Os en Partners Hypotheken & Verzekeringen

Om jou als klant nog beter van dienst te zijn bij de aan- of verkoop van uw woning werkt Blauwe Eik Makelaardij samen met Van Os en Partners Hypotheken & Verzekeringen.

Deze samenwerking is aangegaan met als doel om het gehele proces voor jou te vereenvoudigen en zorgt er voor dat alle relevante financiële ondersteuning die je nodig hebt binnen handbereik is.

Van Os en Partners is een onafhankelijk intermediair en werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland. Hoewel Van Os en Partners met 21 zelfstandig adviseurs een landelijke dekking heeft, is voor onze regio (Utrecht) Rutger Niewerth het aanspreekpunt.

Als je gebruik wilt maken van zijn dienstverlening heeft hij eerst een oriënterend en vrijblijvend gesprek met je waarin al jouw wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Zo komt hij samen met jou tot de beste oplossing en weet je precies waar je aan toe bent.

Jij bepaalt waar en wanneer het eerste gesprek plaatsvindt. Thuis, op het kantoor in Utrecht of via videobellen. Dat kan overdag of ’s avonds. Je hoeft daarvoor geen vrij te nemen.
Dit oriënterende gesprek en advies is voor zijn rekening.

Wil je daarna met hem verder? Dan brengt hij voor jou in kaart welke kosten je gaat betalen. Deze kosten zijn éénmalig en bijna altijd fiscaal aftrekbaar. Van Os en Partners heeft hiervoor een richtprijs vastgesteld in het dienstverleningsdocument.

Contact opnemen
Sluit

Neem contact op