Vind je droomkeuken bij Eigenhuis Keukens

De moderne keuken fungeert meer en meer als warme leefplek; koken betekent nu eenmaal gezelligheid. Met je familie, vrienden of gewoon gezellig met zijn tweeën. Wat dan telt, is het precies afstemmen van de nieuwe keuken op jouw huishouden en op andere persoonlijke of financiële wensen. En dat begrijpt Eigenhuis Keukens als geen ander. Ruim 25 jaar geleden zijn zij begonnen met de visie om klanten te helpen zoals zij zelf geholpen willen worden. Klantvriendelijkheid, het verstrekken van de juiste informatie en het hanteren van een heldere prijsstelling zijn zaken die zij heel belangrijk vinden.

Jouw ideale keuken samenstellen

De adviseurs in Houten doen hun uiterste best om je een nog gezelliger thuis te geven. Zij nemen uitgebreid de tijd om jouw vragen en wensen te vertalen naar de droomkeuken waarnaar je op zoek bent. Je hebt keuze uit de meest uiteenlopende keukenmerken, ontelbare mogelijkheden in apparatuur en werkbladen, passend bij ieder budget.

Kortom, een bezoek aan Eigenhuis Keukens Houten is zeker de moeite waard! Zij zijn te vinden op de Ringveste  15 in Houten. Bel 030 6350063 om een afspraak in te plannen zodat zij alle tijd hebben voor een persoonlijk advies. Wil je alvast inspiratie opdoen, vraag dan het gratis inspiratiemagazine aan via: https://www.eigenhuiskeukens.nl/download-nu-ons-gratis-inspiratiemagazine/ of kijk op de website:  https://www.eigenhuiskeukens.nl/ 

 

                            

 

Contact opnemen
Sluit

Neem contact op