Het vaststellen van de waarde van een huis wordt taxeren genoemd. Dit gebeurt bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek, maar ook wanneer de huidige hypotheek wordt aangepast of overgesloten. Wil jij jouw huis taxeren in De Meern? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Blauwe Eik is een erkend taxateur, en dus dé taxateur in De Meern voor jou!  


Stap één

We beginnen natuurlijk met het inplannen van een afspraak. Hier gaan we samen met jou en/of de verkopende makelaar, jouw woning/appartement bekijken. Daarnaast wordt de taxatie direct officieel aangemeld bij het NWWI. Zodra je de opdrachtvoorwaarden via de mail hebt geaccepteerd, kunnen we van start.

Stap twee

Tijdens het bezichtigen van jouw woning maken we foto’s voor het taxatierapport en beoordelen we de afwerking. Daarnaast beoordelen we ook de bouwkunde, ligging en omgeving van de woning.

Stap drie

Zodra we de woning hebben bezichtigd, gaan we alle opgenomen gegevens verwerken volgens officiële en wettelijk opgestelde regels en richtlijnen. Het rapport wordt ondertekend door de taxateur en wordt vervolgens ingediend bij het NWWI. Zij beoordelen of de taxatie is uitgevoerd volgens de wettelijke eisen.

Stap vier

Wanneer de taxatie is gevalideerd, wordt het definitief gemaakt. Het rapport kan je bekijken en/of downloaden via het online portaal van het NWWI. Met het uiteindelijke rapport kan jouw adviseur het financiële traject afronden.

Wil jij jouw huis laten taxeren en ben je nog op zoek naar een taxateur in De Meern? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden graag onze diensten aan jou voor een taxatie in De Meern.

 

 

Dé taxateur in De Meern

Bij de aankoop en/of bij de verkoop van een woning in De Meern, heb je een taxateur nodig. Zoek jij nog een taxateur in De Meern? Of in andere omstreken? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig. Een taxatierapport kun je gebruiken voor elke Nederlandse financiering. 

Blauwe Eik is dé taxateur in De Meern en helpt jou graag. Wil je direct een taxatie in De Meern aanvragen? Klik dan hier.

 

Uitleg NVM - Wat is een taxatierapport?

NWWI Validatie proces

Uitleg - NWWI Validatie proces