Blauwe Eik Makelaardij verzorgt solide taxatierapporten voor diverse doeleinden. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers en de belastingdienst geaccepteerd, omdat we lid zijn van de NVM, in het register VastgoedCert staan en aangesloten zijn bij het NWWI. Ook voldoen onze rapporten aan de aangescherpte normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

 

Gevalideerd taxatierapport
Meestal is een standaard taxatierapport voldoende. Maar soms heb je een zogenaamd gevalideerd taxatierapport nodig. In beide gevallen kunnen we je helpen, want we zijn aangesloten bij het NWWI, een erkend validatie-instituut. Vraag vooraf aan je financieel adviseur wat voor soort taxatierapport de geldverstrekker precies nodig heeft.

Scherpe taxatietarieven
Onze tarieven voor een taxatierapport zijn scherp. We voeren alle taxaties uit voor een vast bedrag. In het overzicht rechts op deze pagina kun je precies zien hoeveel jouw taxatie kost. Vooraf weet je dus precies waar je aan toe bent.

Vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies
Wanneer jij plannen hebt om jouw huis te verkopen, dan wil je natuurlijk eerst eens weten wat jouw woning nu waard is. Een officieel taxatierapport is dan vaak niet noodzakelijk. Nodig ons uit voor een waardebepaling en jij ontvangt gratis en vrijblijvend een duidelijk verkoopadvies en een goede indicatie van de waarde van jouw woning.

Vraag direct aan:

 

* Blauwe Eik Makelaardij behoudt zich het recht voor om van de genoemde tarieven af te wijken.
** Bij woningen/appartementen met een marktwaarde boven de € 600.000 maken wij voor jou een offerte op maat.

Uitleg NVM - Wat is een taxatierapport?

NWWI Validatie proces

Uitleg - NWWI Validatie proces