Dijkstra-Kolbe verhuizingen

Wij zijn nou de verhuizers van de Toekomst!!
Sinds 23 mei 2002 zijn Johan Dijkstra en Ewald Kolbe bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als Dijkstra-Kolbe Verhuizingen en Transport. En sindsdien heeft Dijkstra – Kolbe al talloze opdrachten mogen verwerken. Van een kleine interne verhuizing tot een compleet gezin naar het buitenland. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden, u kunt altijd bellen om u te laten informeren. Zo is een verhuizing voor u een hoop gedoe, maar voor ons een vak!

telefoon: 036 – 844 48 80

e-mail: info@dijkstra-kolbe.nl

website: dijkstra-kolbe.nl

Wij bieden A tot Z oplossingen voor elke klus.

We hebben voor elke klus onze contacten en netwerk die de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs kunnen leveren. Wij doen onder andere: Interieurdesign, Timmerwerk, Systeemwanden en plafonds, Bouw en 3D tekeningen, Gas en water installatie, Vloeren, Afzuigsystemen, Elektrotechniek, Engineering en levenscyclus, Beveiliging, Reclameborden en belettering, Schilderen en Stukadoren.

Als u voor uw verbouwing, zakelijk of privé, ook streeft naar een zeer persoonlijke, maatschappelijk verantwoorde aanpak met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dan verwelkomen wij u graag als onze volgende klant!
Vanuit de passie voor de bouw realiseren wij al onze projecten. We zijn ambitieus en innoveren continu. Onze kennis en ervaring zetten we altijd in om te streven naar het beste resultaat. Zo ontwikkelen wij in het heden, met blik op de toekomst. Ons aannemersbedrijf onderscheidt zich met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en door een unieke samenwerking met onze leveranciers en opdrachtgevers waaronder Blauwe Eik Makelaardij. En daar zijn wij trots op.

KH Projecten bouw en verbouw B.V.
Heliumweg 20
3812RE  Amersfoort

E: info@khprojecten.nl
T: 06-22251940
www.khprojecten.nl

 

Gordijnenmode Leidsche Rijn biedt u alles op het gebied van raamdecoratie!

Wij zijn de raamdecoratie speciaalzaak voor binnen en buiten, in de regio Utrecht.

In onze compleet ingerichte showroom aan de Oranjelaan 16 in De Meern laten wij u onze grote collectie raamdecoratie zien met verschillende mogelijkheden.

Ons assortiment bestaat o.a. uit vitrages, inbetweens, gordijnen en binnenzonwering producten zoals vouwgordijnen, plissés, duettes, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, jaloezieën, Wood & Washi, paneelgordijnen, Flow, Turnalux en Shutters. Veel van deze producten kunnen ook elektrisch bedienbaar geleverd worden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw buitenzonwering zoals knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, markiezen, buitenjaloezieën en serrezonwering.

Ook bieden wij u vele mogelijkheden aan horren zoals inzethorren, rolhorcassettes, hordeuren.

Al onze producten raamdecoratie worden, speciaal voor uw woning of uw bedrijf, op maat gemaakt.
In onze ruime collectie bieden wij u vele mogelijkheden aan raamdecoratie voor ieder budget.

Ons team in de winkel en in de buitendienst staan voor u klaar, wij geven u graag persoonlijk advies.
Bezoek onze winkel en raak geïnspireerd!

 

Gordijnenmode Leidsche Rijn
Oranjelaan 16
3454 BT De Meern

telefoon: 030 – 66 66 847

e-mail: info@gordijnenmode.nl

website: www.gordijnenmode.nl

De Hypotheekshop – Leidsche Rijn

 

 

Bij de Hypotheekshop utrecht – Leidsche Rijn kun je uiteraard terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies, maar ook voor andere financiële zaken. Zij brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje.

Bij het zoeken naar jouw ideale woning heeft De Hypotheekshop een aantal zeer aantrekkelijk aanbiedingen:

  • Een unieke hypotheekrente aanbieding;
  • Korting op notaristarief;
  • Korting op taxatietarief.

Vraag naar de voorwaarden bij de Hypotheekshop!

Waar kunt u de Hypotheekshop vinden?

Musicalkade 5

3543 ER  Utrecht

Telefoon: 030-7433386

Of kijk op onze website.

 

Sinds 1929 het verhuisbedrijf van Leidsche Rijn en de regio Utrecht!

Verhuisbedrijf W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 het verhuisbedrijf van Leidsche Rijn en de regio Utrecht.

Onze verhuizers zijn: Vakkundig, Professioneel en Vriendelijk. Met ons verhuist u zorgeloos, zowel zakelijk als particulier. We bekijken per verhuizing welke diensten er voor u nodig zijn, zodat u volledig wordt ontzorgt. Door onze ervaring en certificeringen (zoals Erkende Verhuizer,  ISO 9001 en VCA*) weet u zeker dat u nergens omkijken naar heeft.

 

W. van Haarlem Verhuisservice
Damzigt 1
3454 PS  De Meern

telefoon: 030 – 666 22 12
e-mail: info@wvanhaarlem.nl

website: wvanhaarlem.nl

Diana Bloemendaal Interieur & Vastgoedstyling

Niet elke koper ziet de geweldige mogelijkheden van een pand als deze niet worden gepresenteerd.

Een ruimte wat ingericht is oogt ook groter en waardevoller. En wist je dat een kijker in de eerste 30 seconden bepaalt of het huis goed voelt?
Ik maak o.a. gebruik van kartonnen meubels voorzien van bijzondere cover met fotoprint of hoes van stof. Het huis krijgt extra sfeer en uitstraling door de diverse accessoires die ik erin plaats. Een lege ruimte tover ik snel en doelmatig om tot een keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer waar je in wilt leven.

Zo is de woning snel verkocht en ook nog tegen een betere prijs.

Alhoewel, je zou bijna niet meer wíllen verhuizen.

Kromhout 118R
3311 RH Dordrecht

telefoon: 06-24734646

e-mail: info@dianabloemendaal.nl

website: dianabloemendaal.nl

SINN-IN verandering?
SINN-IN verbouwen of verhuizen?
SINN-IN sfeer?
SINN-IN verkoop woning? En het liefst zo snel mogelijk?
SINN-IN advies?
SINN-IN kleur?

SINN-IN wil mensen en bedrijven graag inspireren en helpen een plek te creëren waar ze zich helemaal in hun element en gelukkig voelen.

 

telefoon: 06-28760293

e-mail: info@sinn-in.nl

website: sinn-in.nl

De schilder van De Meern, Vleuten , Utrecht & omstreken

De ervaring en kleinschaligheid van Peek Schilderwerken verzekeren u van kwalitatief goed schilderwerk, direct persoonlijk contact en een uitstekende service. Alles strak in de lak, dat is ons vak!

Schilderwerk gaat jaren mee. En daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Tevens hebben we vanaf november tot maart de Winterschilders-korting van 12,5 % op de eindfactuur…

www.peekschilderwerken.nl

Gessel 38
3454 MZ  De Meern

 

 

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Er zijn momenten in je leven dat je een deskundige nodig hebt die naast je gaat staan. Die duidelijk is, eerlijk is en waar je je prettig bij voelt. Zo is het met makelaars, maar zo is ook met advocaten. De advocaten van de Zaak in Recht bieden je dit. Wij zijn specialisten in ons vak. We vertellen je wat je mogelijkheden én risico’s zijn. We zijn eerlijk en betrokken. Én, we hebben hart voor je zaak.

Als je vragen hebt over je zaak of je wilt eens kennis maken, neem dan contact op met onze secretaresse Elsa. Zij nodigt je graag uit voor een gratis spreekuurgesprek met Ingrid of Ingeborg. Een spreekuurgesprek is een goed gesprek over je zaak, mét lekkere koffie. Ingrid is gespecialiseerd in het familie-, jeugd- en strafrecht. Zij is ook gespecialiseerd familierecht mediator. Ingeborg is gespecialiseerd in het familie- en erfrecht.

Het is fijn als je zoveel mogelijk zelf kunt oplossen. Maar als je onze hulp toch nodig hebt, dan staan we graag voor je klaar.

De Zaak in Recht, wel zo duidelijk.

Strijkviertel 43
3454 PJ  De Meern

Telefoon: 030 – 200 50 40

Of kijk op onze website.

 

IJsselEnergie Zonnepanelen

Hoeveel kan ik besparen op mijn dak? Doe de GRATIS dakscan én ontvang vrijblijvend offerte mét advies!

Showroom vrijdag 10-15u open! Dealer o.a. AEG, SolarEdge!

IJsselEnergie helpt om zelfvoorzienend te worden in de eigen energiebehoefte. Huishoudens en bedrijven kunnen zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen. Zonnepanelen zijn besparend, omdat ze zonlicht omzetten in stroom en hierbij geen CO² uitstoten. Een ander groot voordeel van zonnepanelen is dat je de opgewekte stroom direct kunt gebruiken waardoor je direct bespaart op je energierekening.

IJsselEnergie B.V.
Burgemeester Van Tuinenplein 14
8265 TJ Kampen

telefoon: 085 – 30 38 488

e-mail: info@ijsselenergie.nl

website: www.ijsselenergie.nl

 

Onze diensten

Iedere vestiging biedt specialistische Interhouse formules. Zo bent u verzekerd van optimale vakkennis en enthousiaste betrokkenheid van de medewerkers. Bij deze vestiging in Utrecht zijn wij u graag van dienst met

Ons kantoor is gevestigd op een aantrekkelijke zichtlocatie. Op een hoek van de bekende Wittevrouwensingel beschikken wij over een comfortabele werkplek voor al onze medewerkers. Zo kunnen wij ons werkgebied optimaal bedienen.

Wilt u ons bezoeken? Gedurende onze openingstijden bent u van harte welkom.