Pablo Picassostraat 139 3544 NX Utrecht

€ 498.000,- k.k.

Reageren op woning
Sluit

  Reageren op deze woning

  • Overzicht
  • Kenmerken
  • Omschrijving
  • Media (55)
  • Op kaart
  • Brochure

  Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Vraagprijs € 498.000,- k.k.
  • Bouwvorm
  • Bouwjaar2007
  • BouwvormBestaande bouw
  • SpecifiekGestoffeerd, gemeubileerd
  • LiggingAan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
  • Soort dakPlat dak
  • Oppervlakte en inhoud
  • Woonoppervlakte100 m²
  • Inhoud329 m³
  • Indeling
  • Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
  • Aantal woonlagen1 woonlagen
  • Parkeren
  • Garage Parkeerkelder
  • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, op eigen terrein, op afgesloten terrein
  • Overige
  • Permanente bewoning Ja
  • Onderhoud binnen Goed
  • Onderhoud buiten Goed
  • Huidig gebruik Woonruimte
  • Huidige bestemming Woonruimte
  • Mechanische ventilatie Ja
  • Tv kabel Ja
  • Natuurlijke ventilatie Ja

  Uitgebreide omschrijving

  BEKIJK ONZE EXCLUSIEVE WOONVIDEO VOOR EEN GOEDE IMPRESSIE VAN DIT FRAAIE, ZEER LICHTE 3-KAMER APPARTEMENT MET EENVASTE PARKEERPLAATS, GROOT BALKON EN EEN PRACHTIG VRIJ EN GROEN UITZICHT!

  Ruim en praktisch ingedeeld 3-kamer appartement (ca. 100 m2 woonoppervlakte + 9m2 balkon / bouwjaar 2007), gelegen op de vierde woonlaag van een modern appartementencomplex, voorzien van een heerlijk balkon met zonwering op het westen en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd (inclusief volledige keukenuitrusting en Miele was/droog machine) aangeboden en is op korte termijn beschikbaar.

  Kenmerkend voor deze woning zijn de grote raampartijen met uitzicht op het groen (omgeving Utrechtseweg en Het Maximapark), de praktische en logische indeling, de volwaardige maatvoering van de beide slaapkamers, de ruime balkongerichte woonkamer met halfopen keuken, het ruime zonneterras/balkon gelegen op het westen, de verzorgde inpandige badkamer met groot ligbad en douche, de complete keukenopstelling met inbouwapparatuur alsmede de parkeerplaats in de parkeergarage. Ook voor mensen die minder ter been zijn is het complex zeer geschikt. Alles is gelijkvloers en ook de parkeergarage is middels een liftinstallatie te bereiken.

  De woning is goed geïsoleerd en beschikt over energielabel A, waardoor de energiekosten laag zijn. De ligging van dit appartement maakt het dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan stad én natuur. Je hoeft slechts 150 meter te lopen en je bevindt je al in het Maximapark. Met het OV of op de fiets ben je binnen mum van tijd in het gezellige centrum van Utrecht. Hoge parkeerkosten zijn niet aan de orde, want je beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage en er zijn meer dan voldoende parkeerplekken voor de deur. Ook kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging alsmede de gemeenschappelijke daktuin.

  Het appartement is gelegen in de wijk ’t Zand in Utrecht – Leidsche Rijn. Een mooie centrale locatie nabij alle wenselijke voorzieningen en uitvalswegen (A2/A12). Op loopafstand bevindt zich NS-station Terwijde, waardoor je binnen enkele minuten op Utrecht Centraal bent. Ook andere voorzieningen zijn op loopafstand: Winkelcentrum Terwijde, diverse horecagelegenheden en sportfaciliteiten.

  Met de fiets ben je binnen 20/25 minuten in de prachtige binnenstad van Utrecht. Last but not least: Het Maximapark en recreatiegebied De Haarrijnse Plas bevinden zich om de hoek, waar jij bijvoorbeeld heerlijk kunt wandelen of joggen.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat voor je klaar!

  Indeling:
  Begane grond:
  Royale, goed verzorgde centrale entree met intercom en toegang tot de lift en de trap. Verder beschikt het appartement over een eigen parkeerplek in de ondergelegen parkeerkelder. Ook kun je je fiets veilig stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

  4de woonlaag:
  Galerij, entree, ruime hal met garderobe, toiletruimte v.v. staand en fontein, toegang tot de slaapkamer aan de galerijzijde, inpandige was-/bergruimte alsmede de toegangsdeur naar de woonkamer. De slaapkamer, gelegen aan de rustige en koele oostzijde, laat zich eenvoudig indelen en is voorzien van een mooie vaste kastenwand. Een groot kiepraam zorgt voor de nodige lichtinval en fijne ventilatiemogelijkheid.

  De moderne badkamer is mooi compleet, voorzien van een ligbad, wasbak en separate douche alsmede een handdoekradiator. Een prettig gegeven is het feit dat het toilet separaat van de badkamer geplaatst. De badkamer is relatief eenvoudig maar wel netjes qua uitvoering.

  De lichte, sfeervolle en ruime woonkamer, gelegen aan de zonovergoten en lichte westzijde, laat zich eenvoudig indelen in een grote zithoek en een fijne grote eethoek. Vanuit de woonkamer bereik je het grote balkon gelegen op het westen. Het balkon is eveneens ruim en biedt plaats aan een fijne loungeset of eethoek om lekker van de middag- en avondzon te kunnen genieten. Vanaf het balkon heb je mooie zichtlijnen naar het groen van de Utrechtseweg en Het Maximapark. Een prettig uitvalscherm (elektrisch bedienbaar) zorgt voor de nodige schaduw op de warme zomerse dagen.

  De tweede grote slaapkamer, thans afgesloten middels een schuifdeur, is groot en goed indeelbaar. Een fijne kamer die uitstekend dienst kan doen als studeer-/thuiswerkkamer maar ook kun je hier een grote masterbedroom creëren. De schuifdeur kun je, indien gewenst, relatief eenvoudig vervangen voor een kozijn met draaideur.

  De moderne en complete keuken, geplaatst in een lange rechte opstelling met extra snij-/ladeblok, is lekker hoog qua werkblad en biedt ook prettig veel kastruimte. De keuken, uitgevoerd in een eigenwijze groene kleurstelling, is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur (vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat) en een grote vrijstaande Amerikaanse koel-/vriescombinatie. Naast de keuken bevindt zich een uitermate handige provisiekast waar je heel veel spullen kunt opbergen. Ook is hier de meterkast gesitueerd.

  Het appartement is in de slaapkamer voorzien van een tapijtvloer en in de overige ruimten van een laminaatvloer. De wanden in de woning zijn voorzien van spachtelputz stucwerk en sauswerk. De kozijnen zijn allemaal uitgevoerd in aluminium met dubbele beglazing en in de slaapkamer een kiepstandmogelijkheid.

  Bijzonderheden:
  – Woonoppervlakte: ca. 100 m2;
  – Inhoud: ca. 329 m3;
  – Bouwjaar: medio 2007;
  – Een eigen parkeerplek in ondergelegen, afgesloten parkeergarage;
  – Volledig gestoffeerd en gemeubileerd: ready to move in;
  – Volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A;
  – Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
  – Actieve vereniging van eigenaren, bijdrage per maand € 235,=;
  – Geheel gelijkvloers, complex is voorzien van een liftinstallatie. Ook de toegang tot de parkeergarage is middels een lift te bereiken;
  – Gemeenschappelijke fietsenberging en binnentuin;
  – Oplevering in overleg.

  Interesse in deze woning? Neem je NVM Aankoopmakelaar mee!

  ENGLISH TEXT

  WATCH OUR EXCLUSIVE LIVING VIDEO FOR A GOOD IMPRESSION OF THIS BEAUTIFUL, VERY BRIGHT 3-ROOM APARTMENT WITH A PERMANENT PARKING SPACE, LARGE BALCONY AND A BEAUTIFUL WIDE AND GREEN VIEW!

  Spacious and practically laid out 3-room apartment (approx. 100 m2 living space + 9m2 balcony / built in 2007), located on the fourth floor of a modern apartment complex, with a lovely west-facing balcony with awning and a private parking space in the parking garage. The house is offered fully upholstered and furnished (including full kitchen equipment and Miele washing/drying machine) and is available at short notice.

  Characteristic of this house are the large windows with a view of the greenery (Utrechtseweg and Het Maximapark area), the practical and logical layout, very good dimensions of both bedrooms, the large balcony-oriented living room with semi-open kitchen, the spacious west-vacing balcony, the neat indoor bathroom with large bath and shower, the complete kitchen layout with built-in appliances as well as the parking space in the parking garage. The complex is also very suitable for people with reduced mobility. Everything is on one level and the parking garage can also be reached via a lift.

  The house is well insulated and has energy label A, which means energy costs are low. The location of this apartment makes it the ideal base for a visit to the city and nature. You only have to walk 150 meters and you are already in the Maxima Park. By public transport or by bike you will be in the pleasant center of Utrecht in no time. High parking costs are not an issue, because you have a private parking space in the underground parking garage and there are more than enough parking spaces in front of the door. You can also use the communal bicycle garage and the communal central garden.

  The apartment is located in the ’t Zand district in Utrecht – Leidsche Rijn. A beautiful central location near all desirable amenities and highways (A2/A12). Terwijde train station is within walking distance, so you can reach Utrecht Central Station within a few minutes. Other facilities are also within walking distance: Terwijde shopping center, various catering establishments and sports facilities.

  By bike you can reach the beautiful city center of Utrecht within 20/25 minutes. Last but not least: The Maxima Park and recreation area De Haarrijnse Plas are located around the corner, where you can enjoy walking or jogging, for example.
  Curious? Feel free to come and have a look, we have coffee ready for you!

  Layout:
  Ground floor:
  Spacious, well-maintained central entrance with intercom and access to the elevator and stairs. Furthermore, the apartment has a private parking space in the underground parking garage. You can also store your bicycle safely in the communal bicycle garage.

  4th floor:
  Gallery, entrance, spacious hall with wardrobe, bathroom with toilet and fountain, access to the bedroom on the gallery side, indoor laundry/storage space as well as the access door to the living room. The bedroom, located on the quiet and cool east side, is easy to organize and has a beautiful fixed wardrobe with sliding doors. A large tilting window provides the necessary light and good ventilation options.
  The modern bathroom is very complete, with a large bath, sink and separate shower as well as a towel radiator. A nice feature is the fact that the toilet is placed separately from the bathroom. The bathroom is relatively simple but neat in design.

  The bright, attractive and spacious living room, located on the sun-drenched and bright west side, can easily be divided into a large sitting area and a nice large dining area. From the living room you reach the large balcony facing west. The balcony is also spacious and offers space for a nice lounge set or dining area to enjoy the afternoon and evening sun. From the balcony you have beautiful sight lines to the greenery of the Utrechtseweg and Maxima Park. A pleasant awning (electrically operated) provides the necessary shade on hot summer days.
  The second large bedroom, now seperated by a sliding door, is large and well laid out. A nice room that can serve as an excellent study/home office, but you can also create a large master bedroom here. If desired, you can relatively easily replace the sliding door with a frame with a regular door.
  The modern and complete kitchen, placed in a long straight arrangement with an extra cutting/drawer unit, has a nice high worktop and also offers a lot of cupboard space. The kitchen, in a trendy green color, is equipped with all desirable built-in appliances (dishwasher, combination microwave, induction hob) and a large freestanding American-style fridge/freezer. Next to the kitchen there is an extremely handy and spacious pantry. The utility meters are also located here.
  The apartment has a carpet floor in the bedroom and a laminate floor in the other rooms. The walls and ceilings have spachtelputz plaster. The window and door frames are all made of aluminum with double glazing and a tilt option in the bedroom.

  Summary:
  – Living area: approx. 100 m2;
  – Volume: approx. 329 m3;
  – Year of construction: mid 2007;
  – A private parking space in the underground, closed parking garage;
  – Fully upholstered and furnished: ready to move in;
  – Fully insulated and equipped with energy label A;
  – Heating and hot water through ‘stadsverwarming’;
  – Active owners association, contribution per month € 235;
  – No stairs at all, therefore accessible for disabled people, the complex is equipped with an elevator. Access to the parking garage is also via a lift;
  – Communal bicycle garage and garden;
  – Delivery in consultation.

  +

  Kan ik je ergens mee helpen?

  Vul onderstaand formulier in,
  wij bellen je graag terug!

   Loading